Over ons

Bedrijfsprofiel

Beroepsregistratie Archeologie Nederland (BAN) is een onafhankelijk registratiebureau dat de toelatingstoets verricht voor het beroepsregister voor de Nederlandse Archeologie. Wij leveren toetsen voor alle actoren die in het register opgenomen zijn.

Naast particuliere opdrachtgevers kunnen ook bedrijven en gemeentes bij ons terecht om hun gehele werknemersbestand in één keer te laten toetsen.

BAN is door het Centraal College van Deskundigen Archeologie aangewezen als toetsende instelling voor het actorregister van de Nederlandse archeologie. Daarnaast is BAN volgens de ISO 9001 gecertificeerd.

Ons team

Het vaste team van BAN bestaat uit Arthur Griffioen en Jeroen Oosterbaan. Twee senior archeologen die nog elke dag met archeologie bezig zijn. BAN staat hierdoor dan ook midden in de Nederlandse archeologie en is goed op de hoogte van alle details die in de Nederlandse archeologie spelen.

Arthur Griffioen - Beroepsregistratie Archeologie Nederland

Arthur Griffioen is in 2016 tien jaar actief in de Nederlandse archeologie, als archeoloog en als aardewerkspecialist. Hij werkte onder meer voor ADC ArcheoProjecten en Hollandia Archeologen en heeft sinds enkele jaren zijn eigen bedrijf: Archeologisch Bureau Griffioen.

Jeroen Oosterbaan - Beroepsregistratie Archeologie Nederland

Jeroen Oosterbaan is sinds 2006 werkzaam in de Nederlandse archeologie. Hij werkte bij zowel gemeentelijke archeologische diensten als commerciële bedrijven. Sinds 2013 werkt hij als zelfstandig archeoloog en docent archeologie op de Saxion Hogeschool.

Vraag een offerte aan: