Over ons

Bedrijfsprofiel

Beroepsregistratie Archeologie Nederland (BAN) is een onafhankelijk registratiebureau dat de toelatingstoets verricht voor het beroepsregister voor de Nederlandse Archeologie. Wij leveren toetsen voor alle actoren die in het register opgenomen zijn.

Naast particuliere opdrachtgevers kunnen ook bedrijven en gemeentes bij ons terecht om hun gehele werknemersbestand in één keer te laten toetsen.

BAN is door het Centraal College van Deskundigen Archeologie aangewezen als toetsende instelling voor het actorregister van de Nederlandse archeologie.

Ons team

Het vaste team van BAN bestaat uit Arthur Griffioen. Een senior archeoloog die nog elke dag met archeologie bezig is. BAN staat hierdoor dan ook midden in de Nederlandse archeologie en is goed op de hoogte van alle details die in de Nederlandse archeologie spelen.

Arthur Griffioen - Beroepsregistratie Archeologie Nederland

Arthur Griffioen is in 2021 vijftien jaar actief in de Nederlandse archeologie, als archeoloog en als aardewerkspecialist. Hij werkte onder meer voor ADC ArcheoProjecten en Hollandia Archeologen en heeft sinds enkele jaren zijn eigen bedrijf: Archeologisch Bureau Griffioen.

Vraag een offerte aan: