Herregistratie

Het proces

Uw initiële registratie is geldig voor vier jaar, waarna u zich weer kan herregistreren. Ook voor deze verlenging kunt u bij BAN terecht.

Bij BAN werken twee zelfstandige archeologen waardoor er vanuit archeologisch perspectief met u mee gedacht wordt. Hierdoor kan het toetsingsproces snel en simpel  doorlopen worden. Een transparante en valide toetsing staat centraal.

Wij vinden het belangrijk dat mensen weten waar ze aan toe zijn. U wordt voorbereid op de toets en krijgt achteraf te horen hoe de beoordeling tot stand is gekomen. Alles is ingericht om ervoor te zorgen dat u het toetsingsproces met een gerust hart doorloopt. Hieronder is het gehele toetsingsproces in een stroomdiagram gepresenteerd en wordt een uitgebreide beschrijving van het verlengingsproces gegeven.

Centraal bij het verlengingsproces staan de onderhoudseisen die gesteld worden binnen de BRL-4000. Deze bestaan uit twee categorieën, namelijk categorie A: kennisverwerving en categorie B: ervaring. De uitsnede aangaande de onderhoudseisen uit de BRL kunt u op onderstaande link vinden.

Vraag een offerte aan: